Saturday, 2 April 2011


Aku rindu dia !
 
Nur Afiqah Syakira Aji, tau ka aku rindu kau ? sangat-sangat ! BEP Crew pun rindu ngn kau, cikgu wawa, mummy pun. Beberapa hari ni aku blek2 teringat kau jak tau. Aku risau syg. Maaflah aku belum sempat lagi lawat kau semenjak ko sakit ni. Lama suda ko ndak mesej aku kan. call lagi la..

Baru-baru ni burfday ku syg, ko dak wish pun. ='(
tunggu punya tunggu punya tunggu, dakda jugak..
Lupa ya syg ? dakpa la, kali ni aku bagi can, tapi tahun depan wajib wish dua kali ya,
awas ko kalau lupa lagi !!!


Ingat lagi ka gambar ni syg ?

Ni kami baru blek dari renew maykad pastu tejumpa ko dan kamaq. Time ni kita semua suda gilak bergambar kan. Tengok, di sini pun menyempat lagi..
* nampak gambar ni rindu plak mo p abc ba. 


Otw pegi abc ^^
Rindunya masa ni. Bila la kita dapat kumpul ramai-ramai lagi kan.
Makan sama-sama, ktawak sama-sama, di mana-mana pun selalu bersama.
Kelas kita happy jak terus kan, dak kira mo ujian, trial atau time STPM pun.
Dak pernah la stress macam kelas lain tu. ^^


 video dak jadi .
video

Video ni time kita buat jamuan perpisahan hari tu. Ingat lagi ka ?
Ni komen dorang yang tgok video ni.

Pedulik la orang mo cakap papun kan syg, yang penting itu kenangan kita !



Syg, lama suda dak post mcm ni...



 ikaa,
cepatla sembuh syg. kan kita mo kuar ramai-ramai nanti pegi ABC. 
dak pun p makan Avocado yang di fajar tu.

Ika mesti kuat ya, lawan penyakit tu semua.
Tunggu aku balek ya,
Aku harap tem aku blek nanti ko sembuh sudah! 
Amin..

Kami semua syg ika !
*bear that in mind dear

=')


2 comments:

  1. .....amin...lawat blog aq jgk yaa...

    ReplyDelete
  2. eya syg.. baru jak lepas tgok blog mu..
    sedih..
    jgn ckp bg2 syg..
    kita yakin jak kita sempat tgok dia yaa..
    ='((

    ReplyDelete